Arrangementen

Arrangement

Theater & Diner & Hotel Plus Arrangement

Wij geven een nieuwe dimensie aan onze theaterarrangementen! Maak het avondje uit zo compleet mogelijk, combineer een voorstelling met het Theater
& Diner & Hotel Plus arrangement.

Bij aanvang van het diner wordt er een amuse uitgeserveerd. Terwijl het verrassende  theatermenu bereid wordt, kunt u genieten van een aperitief, brood en kleine hapjes die op tafel klaar staan. De drankjes (aperitief, tafelwater, huiswijn en koffie) zitten bij de prijs inbegrepen. Terwijl u geniet van een culinaire avond, houden wij de klok goed in de gaten, zodat u op tijd bent voor de voorstelling. 

Voor een complete beleving kies dan het Theater & Diner & Hotel Plus arrangement, na het diner en theaterbezoek genieten van uw nachtrust in een van onze kamers of suites. De volgende ochtend serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet om nog even heerlijk na te genieten.

Op vrijdag & zaterdag heeft het Theater & Diner & Hotel Plus arrangement een uitbreiding met ons Happy Hour. Tussen 15.30 - 16.30 uur verwennen wij u met heerlijke hapjes, drankjes en gezelligheid.

 

Boekingsgegevens

Persoonlijke gegevens