Theater

Theater voorstellingen verplaatst.

Helaas hebben de laatste voorstellingen van het theaterseizoen geen doorgang kunnen vinden vanwege het Corona virus. Voor deze voorstellingen gaan wij op zoek naar een nieuw datum. Samen het het impresariaat proberen wij zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen zodat u hier alsnog van kunt genieten.

Zodra wij meer weten over de nieuwe data van de voorstellingen, zullen wij dat uiteraard melden. Gezien de onzekerheid omtrent het wel of niet kunnen openstellen van het theater kan dit enige tijd duren. We zijn helaas afhankelijk van de maatregelen die vanuit de regering worden gesteld.

Annuleringen voor deze voorstellingen nemen we momenteel niet aan. Als consument heb je natuurlijk altijd recht op restitutie van het aankoopbedrag. De huidige coronacrisis zorgt er echter voor dat de financiële impact voor de sector zo groot is dat theaters, clubs, musea, podia, organisatoren etc. failliet kunnen gaan als iedereen met een ticket zijn geld terugvraagt.

In samenspraak met onder meer de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt is een regeling opgesteld die oplossingen biedt voor deze uitzonderlijke situatie.

Hiervoor verwijzen wij u door naar de landelijke campagne 'Bewaar je ticket, geniet later'. Lees meer over de regeling op https://www.bewaarjeticket.nl/

Houd onze Facebook in de gaten voor eventuele updates.