Theaterhotel De Oranjerie is geopend

Hotelgasten zijn nog steeds welkom bij TheaterHotel De Oranjerie! Tijdens uw verblijf serveren wij graag een uitgebreid ontbijtbuffet in Brasserie L'Orange en een à la carte lunch en à la carte diner in ons grand café Cerise. Gezien de aangescherpte maatregelen mogen wij helaas geen gasten van buitenaf ontvangen tot in ieder geval 11 november. Op deze pagina informeren wij u graag verder over onze werkwijzen. Wij vragen u rekening te houden met onze aangepaste maatregelen en kijken ernaar uit u te verwelkomen! 

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen metmede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos
 • Draag bij voorkeur een mondkapje in de openbare ruimtes

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


 

Brasserie & Grand Café

De faciliteiten in onze hotels zijn beperkt beschikbaar om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn op dezelfde plekken. 

Brasserie L'Orange
Op de plek waar u normaal gesproken kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en driegangen menu kunt u nu alleen terecht voor het ontbijt. Dit om de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen. Tevens is er een gescheiden in- en uitgang. Indien u graag wilt dineren kan dit in Cerise Grand Café.

Cerise Grand Café
Ook ons Grand Café maakt gebruik van een gescheiden in- en uitgang. Hier kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner.

 • Het restaurant is exclusief geopend voor hotelgasten met overnachting.
 • Wij hanteren een gescheiden ingang en uitgang van het restaurant en grand café.
 • Wij vragen u om op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten tot onze host u een tafel wijst.
 • U kunt met maximaal 4 personen plaatsnemen aan een tafel.
 • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
 • Om voldoende afstand te behouden serveren wij uit met gepaste afstand.
 • Roomservice is mogelijk voor zowel gerechten als drankjes. 

Roomservice
Tijdens uw hotelbezoek kunt u nog steeds gebruik maken van onze roomservice. We rekenen hiervoor dezelfde kosten als normaal.


 

Faciliteiten

Een aantal faciliteiten in onze hotels zijn gesloten om de gezondheid van onze hotelgasten te kunnen waarborgen.

Theater
Het theater is helaas i.v.m. de maatregelen gesloten. Heeft u een kaartje voor een voorstelling dan kunt u hier bekijken hoe wij daar mee omgaan.

Fitness
Onze fitness ruimte is vooralsnog gesloten. De gezondheid van onze hotelgasten staat te allen tijde op nummer 1 en om dit te kunnen garanderen is onze fitness ruimte tijdelijk niet beschikbaar.

Wellness
Helaas verzorgen wij tijdelijk geen in-room treatments meer om de veiligheid van onze gasten te kunnen garanderen.


 

Hotelservice

Tijdens uw hotelbezoek proberen wij het ook in deze tijden voor u gemakkelijk te maken zodat u volledig kunt uitrusten. Bekijk hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

Was- en Stomerij service
Van maandag tot en met vrijdag kunt u uw was afgeven bij de receptie. Wanneer u dit voor 08.30 uur doet, krijgt u uw kleding nog dezelfde dag terug.

Fietsverhuur
Ontdek de mooie omgeving van Roermond per fiets! Hiervoor werken wij samen met met Dirks Rijwielen & Fietsverhuur. U heeft keuze uit een normale heren- of damesfiets of een elektrische fiets. Roermond heeft ruim 1000 km aan goed gemarkeerde fietsroutes die u kunt verkennen. Geniet van de prachtige omgeving.

Golfen
Per 11 mei is de Golfbaan Herkenbosche weer geopend. Hier kunt u heerlijk golfen op de 18-hole tellende baan.


 

Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk als hotel en restaurant geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn. Eet- en drinkgelegenheden in het restaurant ten behoeve van onze hotelgasten mogen geopend zijn. Brasserie L'Orange is uitsluitend geopend voor het onbijt. Cerise Grand Café is geopend voor lunch en diner.

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd kunt worden. 
Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Kan ik als hotelgast gebruik maken van de restaurant voorzieningen? 
Ja, als hotelgast mag u gebruik maken van het restaurant. Wij hanteren hier aangescherpte maatregelen om uw bezoek in ons restaurant zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo is Brasserie L'Orange uitsluitend geopend voor het onbijt. Cerise Grand Café is geopend voor lunch en diner.

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Ja, u kunt via de receptie gewoon roomservice bestellen op uw hotelkamer. Hiervoor hanteren wij dezelfde kosten als normaal.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Wij hanteren dezelfde voorwaarden als normaal. U kunt u boeking tot 24 uur voor check-in kosteloos wijzigen of annuleren.