Bouwblog Week 07/08

Opbouwen is begonnen!

De laatste paar weken stonden vooral in het teken van het slopen en afbreken, maar de afgelopen twee weken is er weer van alles opgebouwd en aangelegd in het hotel! Benieuwd wat er allemaal is gebeurd? Lees dan snel verder.

Keuken & Brasserie
Waar eerst de containers stonden om het sloopwerk op te vangen, staan nu de materialen om de steigers in de Salle de Fête verder op te bouwen. De containers zijn weg, en het is allemaal weer zoveel mogelijk schoongemaakt. Vanaf nu gaat het opbouwen beginnen!

Salle de Fête
Het wordt straks lekker warm in de Salle de Fête. Zo hebben ze de vloerverwarming aangelegd en is het beton gestort voor de vloer! Verder staat ook de hele Salle de Fête vol met steigers. De grote ruimte die we hiervoor lieten zien herken je dus bijna niet terug met alle constructies. Ook is het kozijn geleverd en geplaatst voor de extra (nood)uitgang vanuit het theater.  

Uitbreiding hotel
In het voormalige PTT-gebouw werd er gehakt, geboord en wat afgetekend. Zo waren ze deze weken druk bezig op de eerste etage met het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Hiermee waren ze de vorige keer al mee begonnen, maar nu is het bijna klaar! Verder werd er op de tweede etage ook geboord in de vloer. Zo kunnen ze straks makkelijk alle leidingen en stroomvoorzieningen naar boven leggen. De mensen van Tecco waren ondertussen veel aan het aftekenen, zodat alles straks wel op de goede plek zit. 

Wil je het nu allemaal in beeld zien? Bekijk dan de video hieronder!