Zalen

Route en parkeren

Route:

De route naar TheaterHotel De Oranjerie is veranderd, omdat de Willem II Singel een eenrichtingsweg is geworden. Uw navigatiesysteem is hier hoogstwaarschijnlijk nog niet op ingesteld. De alternatieve route kunt u  vinden. 

  • Komende vanaf de A280 vanuit Weert / Eindhoven: gaat u direct na de Maasbrug bij de stoplichten naar rechts de Roerkade op, doorrijden tot aan de rotonde, hier driekwart rondrijden naar de Minderbroedersingel. Hier volgt u de weg en gaat u bij het tweede stoplicht linksaf, u komt dan op de Willem II Singel. Bij het eerstvolgende stoplicht, gaat u weer links. Wanneer u rechtdoor rijdt, ziet u TheaterHotel De Oranjerie en Q-Park liggen.
  • Komende vanuit de A73 Venlo/Düsseldorf: rijdt u voorbij het Outletcentrum, maar VOOR de stoplichten bij de Maasbrug moet u links voorsorteren om de Roerkade op te rijden. Daarna doorrijden tot aan de rotonde, hier driekwart rondrijden naar de Minderbroedersingel. Hier volgt u de weg en gaat u bij het tweede stoplicht linksaf, u komt dan op de Willem II Singel. Bij het eerstvolgende stoplicht, gaat u weer links. Wanneer u rechtdoor rijdt, ziet u TheaterHotel De Oranjerie en Q-Park liggen.
  • Komende vanuit A73 Maasbracht/Maastricht: kunt u zonder problemen het navigatiesysteem volgen. Vanaf de Maastrichterweg N271 gaat u bij het stoplicht rechtsaf de Willem II Singel op. Vervolgens neemt u het stoplicht links en het eerstvolgende stoplicht weer links. Wanneer u rechtdoor rijdt, ziet u TheaterHotel De Oranjerie en Q-Park liggen.

Parkeren:

Als gast kunt u uw auto parkeren in de Q-Park garage, gelegen naast TheaterHotel De Oranjerie. 

Om uit te komen bij deze garage moet u niet 'Kloosterwandplein' als adres invoeren, maar 'Achter de Oranjerie'. Het volledige adres van deze Q-Park garage is: Achter de Oranjerie 1, 6041 JX Roermond.

Wij raden u aan geen waardevolle bezittingen achter te laten in uw auto.