Vier de feestdagen bij Van der Valk Roermond

Ontdek onze feestdagen arrangementen

De feestdagen viert u natuurlijk samen met ons in Van der Valk TheaterHotel Roermond. Of het nou kerst of oud en nieuw is, bij TheaterHotel Roermond bent u aan het juiste adres voor een volledig ontzorgd arrangement. Ontdek al onze mogelijkheden voor de feestdagen op deze pagina. 

 .

Onze feestdagen arrangementen

Feestdagen

Kerstbrunch

Vier dit jaar kerst bij TheaterHotel de Oranjerie! Tijdens 1e kerstdag ontvangen wij u met heel veel plezier in ons gloednieuwe Live Cooking Restaurant, Le Jardin de Cerise. Tussen 12.00 en 14.30 kunt u genieten van het uitgebreide CeriseBrunch Buffet.

Feestdagen

Kerstbuffet

Laat je tijdens kerstavond, eerste of tweede kerstdag heerlijk in de watten leggen met ons uitgebreide Cerise Grand Buffet. Tussen 18:30 en 21:30 kunt u heerlijk genieten van een ruime variatie aan verrassende gerechten, rijkelijk gevulde salades, a la minute bereide vis- en vleesspecialiteiten en nog véél meer!

Vier dit jaar kerst bij TheaterHotel De Oranjerie! Op Kerstavond, eerste en/of Tweede Kerstdag ontvangen wij u met heel veel plezier in ons hotel gelegen in het centrum van de historische stad Roermond dat de hele maand december prachtig versierd en verlicht is.

Vier Oud & Nieuw dit jaar in TheaterHotel de Oranjerie! Op Oudejaarsdag heten we u graag welkom in ons splinternieuwe Live Cooking Restaurant, Le Jardin de Cerise. Tussen 18.30 en 21.30 kunt u genieten van het uitgebreide Cerise Grand Buffet.

Geniet van de jaarwisseling in het TheaterHotel De Oranjerie. Uiteraard wordt er om middernacht geproost met een glaasje cava om zo het nieuwe jaar goed te starten. Overnacht in een van onze comfortabele kamers of prachtige suites, wordt ontspannen wakker en geniet van het uitgebreide Live Cooking Nieuwjaars-ontbijtbuffet.

Cerise Grand Café

Eten & Drinken

Cerise Grand Café

Ook tijdens de feestdagen is Cerise geopend, maar wel met aangepaste openingstijden. Hierdoor is het niet mogelijk om tijdens kerst en oud & nieuw in Cerise te dineren. Wel is het mogelijk om tijdens deze dagen heerlijk in Cerise de lunchen. Neem plaats op het winterterras, de leestafel of voor de open haard en geniet van koffie met vlaai, lunch, diner of een lekkere borrel met hapjes.