Meeting & Events

Vergaderen

Vergaderen

Zalenoverzicht

Onze zalen bieden gelegenheid voor groepen in vrijwel elke grootte en zijn uitgerust met alle moderne en technische gemakken. Uiteraard verzorgen wij ook graag de culinaire omlijsting en is er mogelijkheid voor u en uw gasten om te blijven overnachten. Heeft u een meeting georganiseerd bij TheaterHotel De Oranjerie, dan zijn wij erg benieuwd naar uw mening. Laat uw review achter op de website van onze partner MeetingReview.

TheaterHotel De Oranjerie is een flexibele partner bij de organisatie van uw bijeenkomst, of het nu gaat om een omvangrijk congres, een drukbezochte presentatie of een kleinschalige vergadering.

Zalen

Feesten

Als u iets te vieren heeft, privé of zakelijk, dan bent u in TheaterHotel De Oranjerie aan het goede adres. Hier vindt u de mooiste feestzalen die Limburg rijk is. De multifunctionele theaterzaal is met de beweegbare vloerdelen uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, symposia, congressen en events voor groepen tot 1.500 personen en al menigmaal decor geweest voor grote producties zoals X-factor en Idols. Ook onze andere zalen zijn een perfecte locatie voor vergaderingen in partijen.