Onze mogelijkheden

Mogelijkheden

Vergaderen

TheaterHotel De Oranjerie is een flexibele partner bij de organisatie van uw bijeenkomst, of het nu gaat om een omvangrijk congres, een drukbezochte presentatie of een kleinschalige vergadering.

Mogelijkheden

Culinair

Om uw bijeenkomst, congres, event, symposium of personeelsfeest compleet te maken, bieden wij verschillende mogelijkheden aan op culinair gebied.

Mogelijkheden

Feesten

Als u iets te vieren heeft, privé of zakelijk, dan bent u in TheaterHotel De Oranjerie aan het goede adres. Hier vindt u de mooiste feestzalen die Limburg rijk is.

Maar er zijn NOG VEEL meer mogelijkheden
Staat uw event er niet tussen? Of heeft u andere ideeën? Wij luisteren graag vrijblijvend naar uw wensen en doen u een passend voorstel. Daarna kunt u altijd nog bepalen of u daar wel of geen gebruik van wilt maken.

Vrijblijvend contact opnemen

Mogelijkheden

Route & Parkeren

Als gast kunt u uw auto het beste parkeren in de Q-Park garage, gelegen direct achter TheaterHotel De Oranjerie. Hiervoor kunt u het beste navigeren naar 'Achter de Oranjerie 1'. Of bekijk een van onze routebeschrijvingen.

Mocht u slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten kunt u gewoon overal komen. Ons hotel is volledig rolstoeltoegankelijk en er zijn meerdere liften in het pand aanwezig. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Recensies

MeetingReview

Heeft u een meeting georganiseerd bij TheaterHotel De Oranjerie, dan zijn wij erg benieuwd naar uw mening.