Routebeschrijving met de auto

Via Navigatie

Indien u met navigatie ons hotel wilt bereiken voert u dan niet Kloosterwandplein in op uw navigatie, maar Achter de Oranjerie.

Vanuit Venlo of Duitsland

Komt u uit richting Venlo of Duitsland, neem afslag 20 op de A73 en ga vervolgens op uw navigatie over.

Vanuit Weert/Eindhoven

Komt u uit richting Weert/Eindhoven volg direct vanaf de Maasbrug de blauwe P-Centrum borden. Als u zich op de singel begeeft, volg dan uw navigatie.

Parkeren

Vanwege de ligging midden in de stad kunt u het beste parkeren in de Q-Park garage die direct achter het hotel gelegen is. Deze garage is bereikbaar door 'Achter de Oranjerie' in te voeren op uw navigatie of routeplanner. Het volledige adres is: Achter de Oranjerie 1, 6041 JX Roermond

Klikt u op deze  voor een plattegrond van Roermond.

Route plannen met Google Maps via deze link

 

Routebeschrijving via openbaar vervoer

TheaterHotel De Oranjerie is ook via het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Vanaf zowel het treinstation als de dichtsbijzijnde bushalte (Bij het station) is het zo'n 5 minuten lopen naar de Pollartstraat 7.

  1. Vanaf het station steekt u de Godsweerdersingel over.
  2. Aan de linkerkant van het Stationsplein gaat u de Kruisherenstraat in.
  3. In de Kruisherenstraat neemt u de eerste straat rechts, de Joep Nicolasstraat.
  4. Als u op deze straat doorloopt komt u uit op het Kloosterwandplein, aan uw linkerkant ziet u het TheaterHotel De Oranjerie.

Vanuit de richtingen Maastricht/Heerlen, Eindhoven/Weert en Nijmegen/Venlo komen er meerdere treinen per uur aan op station Roermond. Kijk voor de actuele vertrek- en aankomsttijden op 9292.

Indien u veel bagage bij u heeft kunt u er ook voor kiezen om per taxi naar het hotel te gaan. U kunt uw taxi boeken via Taxiboeken.nl/Station-Roermond/.