BOUWBLOG WEEK 11/12

Een ware transformatie!

Welk verschil raamkozijnen kunnen maken? Nou, heel veel! Afgelopen weken is er hard gewerkt en de eerste resultaten worden al goed zichtbaar. In deze blog lees je alles wat er in de afgelopen twee weken is gebeurd!

TheaterHotel
Het is even wennen; verschillende bouwfases lopen langs elkaar. In de Salle de Fête wordt er alweer opgebouwd en worden de eerste contouren van het nieuwe plafond zichtbaar. Terwijl er bij de ingang en in de kelder nog hard wordt gesloopt. Waarom? De toiletten in de kelder waren nog een tijd lang in gebruik zodat gasten van Cerise wel gewoon naar het toilet konden gaan. In de tussentijd is er hard gewerkt om de toiletten in de foyer gereed te maken. Nu zijn die af en in gebruik genomen. Dus kan er volop gesloopt worden bij de hoofdingang en in de kelder. En dat gaat hard! Muren worden gesloopt, vloeren en deuren worden verwijderd. Je herkent het bijna niet meer terug.

Uitbreiding hotel
Wauw. Gewoon wauw. Heb jij de nieuwe raamkozijnen al gespot? Ze zijn prach-tig! Wat een raamkozijn kan doen voor het karakter van een gebouw. Van buiten matched het perfect. Het kost wat moeite, al dat met de hand uithakken en plaatsen van de nieuwe kozijnen. Maar het is het meer dan waard. Naast de raamkozijnen is er ook verder gegaan met het plaatsen van de muren op de eerste verdieping en het leidingwerk. Nu alles nog mooi open is kan dat gemakkelijk worden aangesloten. Maar het is wel veel werk; want er was letterlijk nog helemaal niks. De komende weken gaat er nog meer gebeuren aan de buitenkant. Wat dan hoor ik je afvragen? De gigantische dakkapellen worden geplaatst. Hierdoor hebben wij straks ook zeer ruime kamers op de oude zolder. Wij zijn benieuwd! Jij ook? Je leest het in het volgende bouwblog!

Benieuwd hoe het er allemaal uitziet nu? Bekijk dan snel de video hieronder