Zomerstop tot 4 oktober
Tot en met 4 oktober is het Cerise Grand Buffet helaas gesloten. Op zaterdag 5 oktober gaan wij weer open. Tot die tijd kan er heerlijk genoten worden in Cerise Grand Café

Cerise Grand Buffet

Welkom bij Grand Buffet de Cerise!

Ontdek onze gloednieuwe Live-Cooking ervaring die het beste van culinaire diversiteit en verse smaken biedt, allemaal onder één dak. Of u nu de dag begint met een uitgebreid ontbijt, wilt genieten van een verrukkelijke lunch, of een onvergetelijk diner wilt ervaren, ons gloednieuwe restaurant staat klaar om uw zintuigen te verwennen.

Bij Grand Buffet de Cerise draait alles om keuze en kwaliteit. Ons buffet biedt een overvloed aan heerlijke gerechten, bereid met de meest verse ingrediënten en met een vleugje creativiteit. Van rijkelijk gevulde salades, à la minute bereide vis- en vleesspecialiteiten tot verrukkelijke desserts mét softijsbar, er is voor elk wat wils!

We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te laten genieten van al het heerlijks dat Grand Buffet de Cerise te bieden heeft!

*Het dinerbuffet is alleen geopend op vrijdag en zaterdag. Het kan echter voorkomen dat er bij uitzondering geen buffet is, informeer daarom vooraf altijd naar de mogelijkheden. 

Reserveer een tafel