Theaterhotel De Oranjerie GAAT VERBOUWEN!
Ook gedurende de verbouwing blijven wij open. Lees hieronder wat wij doen om de overlast tijdens de verbouwing voor onze gasten tot een minium te beperken.

Bouwen aan de toekomst

Verbouwing, renovatie en uitbreiding

Vanaf medio 2022 gaat TheaterHotel De Oranjerie verbouwen. Deze verbouwing, renovatie en uitbreiding zal in fases verlopen en in totaal 2 jaar duren. Wij blijven gedurende die 2 jaar open, maar u kunt hinder ondervinden. Door de verbouwing op te delen in verschillende fases beperken wij de overlast tot een minimum. Echter kunnen wij enig geluidsoverlast van bouwvakkers of tijdelijk afgesloten algemene ruimtes niet altijd voorkomen. Wij vragen om uw begrip hiervoor en doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij hopen u, ook tijdens de verbouwing, als gast te mogen blijven ontvangen.


 

Bouwupdates

Volg de verbouwing!

Benieuwd naar de verbouwing? Als eerste zal ons theater volledig worden gerenoveerd. Hierdoor is het theater gesloten vanaf juni 2022. Naar verwachting zal het theater in juni 2023 gereed zijn en in september 2023 feestelijk worden geopend met meerdere prachtige voorstellingen over de Roermondse architect Pierre Cuypers. Van begin tot eind wordt alles op de voet gevolgd en vastgelegd. Wekelijks worden er foto's en video's gemaakt. Benieuwd? Volg het via onze bouwblogs!

Bouwupdates

Theater

Mis niets van de renovatie van ons theater. Krijg een kijkje achter de schermen via onze wekelijkse bouwblogs!

Bouwupdates

Hotel

Benieuwd naar de verbouwing en uitbreiding van ons hotel? Blijf up-to-date van alle ontwikkelingen via onze bouwupdates.

Bouwupdates

Video's

Bekijk iedere week een gloednieuwe bouwvideo! Mis niets met onze timelapes, speciale video's en wekelijkse bouwvideo's.