Theaterhotel De Oranjerie is aan het VERBOUWEN!
Ook gedurende de verbouwing blijven wij open. Lees hieronder wat wij doen om de overlast tijdens de verbouwing voor onze gasten tot een minimum te beperken.

Bouwen aan de toekomst

Verbouwing, renovatie en uitbreiding

Vanaf medio 2022 gaat TheaterHotel De Oranjerie verbouwen. Deze verbouwing, renovatie en uitbreiding zal in fases verlopen en in totaal 2 jaar duren. Wij blijven gedurende die 2 jaar open, maar u kunt hinder ondervinden. Door de verbouwing op te delen in verschillende fases beperken wij de overlast tot een minimum. Echter kunnen wij enig geluidsoverlast van bouwvakkers of tijdelijk afgesloten algemene ruimtes niet altijd voorkomen. Wij vragen om uw begrip hiervoor en doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij hopen u, ook tijdens de verbouwing, als gast te mogen blijven ontvangen.

Bekijk hieronder wat u op dit moment kunt verwachten
We zijn gestart met de renovatie van onze algemene ruimtes. Tijdens deze fase zijn de brasserie en de Salle de Fête volledig afgesloten. Hierdoor kunt u wat meer overlast en hinder ervaren als daarvoor. We hebben de verschillende punten voor u opgesomd:

Cerise is enkel toegankelijk via de hoofdingang van het hotel (Op het Kloosterwandplein). Als hotelgast loopt u buitenom, via de ingang tegenover de Q-Park garage, naar de hoofdingang op het Kloosterwandplein. U kunt niet door de Salle de Fête/lobby lopen.
Het ontbijt vind niet meer plaats in de brasserie op de begane grond, maar vindt plaats op de eerste verdieping.
Roomservice is tijdens deze fase niet mogelijk.
Tijdens deze fase van de renovatie verhuren wij geen zalen.
Tijdens de renovatie van de algemene ruimtes kunt u wat meer geluidsoverlast ervaren. Wij doen echter ons best om het zoveel mogelijk te beperken

*Bovenstaande aanpassingen zijn tijdelijk en kunnen tijdens uw verblijf veranderd zijn. Check vlak voor uw verblijf welke aanpassingen er dan van toepassing zijn.


 

Bouwupdates

Volg de verbouwing!

Benieuwd naar de verbouwing? Als eerste zal ons theater volledig worden gerenoveerd. Hierdoor is het theater gesloten vanaf juni 2022. Naar verwachting zal het theater in juni 2023 gereed zijn en in september 2023 feestelijk worden geopend met meerdere prachtige voorstellingen over de Roermondse architect Pierre Cuypers. Inmiddels zijn er ook al 24 hotelkamers volledig gerenoveerd en zijn ze begonnen aan de algemene ruimtes. Van begin tot eind wordt alles op de voet gevolgd en vastgelegd. Wekelijks worden er foto's en video's gemaakt. Benieuwd? Volg het via onze bouwblogs!

Verbouwing & Uitbreiding

Hotel

Benieuwd naar de verbouwing en uitbreiding van ons hotel? Blijf up-to-date van alle ontwikkelingen via onze bouwupdates.

Verbouwing

Theater

Mis niets van de renovatie van ons theater. Krijg een kijkje achter de schermen via onze wekelijkse bouwblogs!

Bouwvideo's

Theater

Bekijk iedere week een gloednieuwe bouwvideo! Mis niets met onze timelapses, speciale video's en wekelijkse bouwvideo's.