Theaterhotel De Oranjerie is aan het VERBOUWEN!
Ook gedurende de verbouwing blijven wij open. Lees hieronder wat wij doen om de overlast tijdens de verbouwing voor onze gasten tot een minimum te beperken.

Bouwen aan de toekomst

Verbouwing, renovatie en uitbreiding

Vanaf medio 2022 gaat TheaterHotel De Oranjerie verbouwen. Deze verbouwing, renovatie en uitbreiding zal in fases verlopen en in totaal 2 jaar duren. Wij blijven gedurende die 2 jaar open, maar u kunt hinder ondervinden. Door de verbouwing op te delen in verschillende fases beperken wij de overlast tot een minimum. Echter kunnen wij enig geluidsoverlast van bouwvakkers of tijdelijk afgesloten algemene ruimtes niet altijd voorkomen. Wij vragen om uw begrip hiervoor en doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij hopen u, ook tijdens de verbouwing, als gast te mogen blijven ontvangen.

Bekijk hieronder wat u op dit moment kunt verwachten
Wij zijn druk bezig met het realiseren van ruim 40 extra kamers in de voormalige telefooncentrale van Roermond, gelegen naast ons bestaande hotel. Inmiddels zijn de, voor nu, grootste werkzaamheden aan onze algemene ruimtes gedaan en is de oude Salle de Fête gerenoveerd en omgedoopt tot 'Le Jardin'. Ook de oude brasserie is volledig gerenoveerd en weer terug in bedrijf als gloednieuw live-cooking restaurant. Doordat de werkzaamheden op dit moment voornamelijk gebeuren in het naast gelegen gebouw is de overlast heel erg beperkt. We hebben de verschillende punten voor u opgesomd:

Er wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van het hotel in de voormalige telefooncentrale van Roermond. Van overlast is echter weinig tot geen sprake.

*Bovenstaande aanpassingen zijn tijdelijk en kunnen tijdens uw verblijf veranderd zijn. Check vlak voor uw verblijf welke aanpassingen er dan van toepassing zijn.


 

Bouwupdates

Volg de verbouwing!

Benieuwd naar de verbouwing? Inmiddels zijn wij alweer ruim een jaar aan het verbouwen en zijn de eerste ruimtes én het theater opgeleverd. Het theater is op 29 september 2023 feestelijk geopend en ook de foyers zijn volledig klaar. Recentelijk is ook de oude Salle de Fête, tegenwoordig 'Le Jardin', opgeleverd. Daarnaast zijn begin 2023 de 24 kamers achter het theater ook volledig gerenoveerd. Maar wij zijn er nog niet! Er moet nog veel gebeuren voordat alles is gerenoveerd. Wij blijven daarom bezig en u kan alles van begin tot eind op de voet volgen via ons bouwblog. Wekelijks worden er foto's en video's gemaakt. Benieuwd? Volg het via onze bouwblogs!

Verbouwing & Uitbreiding

Hotel

Benieuwd naar de verbouwing en uitbreiding van ons hotel? Blijf up-to-date van alle ontwikkelingen via onze bouwupdates.

Verbouwing

Theater

Mis niets van de renovatie van ons theater. Krijg een kijkje achter de schermen via onze wekelijkse bouwblogs!

Bouwvideo's

Theater

Bekijk iedere week een gloednieuwe bouwvideo! Mis niets met onze timelapses, speciale video's en wekelijkse bouwvideo's.