Theaterhotel De Oranjerie is aan het VERBOUWEN!
Ook gedurende de verbouwing blijven wij open. Lees hieronder wat wij doen om de overlast tijdens de verbouwing voor onze gasten tot een minimum te beperken.

Bouwen aan de toekomst

Verbouwing, renovatie en uitbreiding

Vanaf medio 2022 isTheaterHotel De Oranjerie aan het verbouwen. Deze verbouwing, renovatie en uitbreiding zal in verschillende fases verlopen en meerdere jaren duren. Wij blijven gedurende die periode open, maar u kunt hinder ondervinden. Door de verbouwing op te delen in verschillende fases beperken wij de overlast tot een minimum. Echter kunnen wij enig geluidsoverlast van bouwvakkers of tijdelijk afgesloten algemene ruimtes niet altijd voorkomen. Wij vragen om uw begrip hiervoor en doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij hopen u, ook tijdens de verbouwing, als gast te mogen blijven ontvangen.

Bekijk hieronder wat u op dit moment kunt verwachten
Wij zijn druk bezig om de laatste puntjes op de 'i' te zetten in de oude telefooncentrale van Roermond. Begin mei 2024 zijn de eerste kamers in het gebouw opgeleverd en hebben wij de allereerste gasten mogen ontvangen.

 

De focus ligt nu op het afmaken van de wellness, het zwembad en de fitness ruimte in hetzelfde gebouw. Binnenkort wordt begonnen aan de renovatie van de hoteltoren en de receptie.

 

Een groot aantal werkzaamheden zijn al verricht. Onze algemene ruimtes zijn inmiddels gerenoveerd en ook is de oude Salle de Fête gerenoveerd en omgedoopt tot 'Le Jardin'. De oude brasserie is volledig gerenoveerd en weer terug in bedrijf als gloednieuw live-cooking restaurant.

 

Hieronder hebben wij de huidige werkzaamheden voor u opgesomd:

 

Er wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van het hotel in de voormalige telefooncentrale van Roermond.

*Bovenstaande aanpassingen zijn tijdelijk en kunnen tijdens uw verblijf veranderd zijn. Check vlak voor uw verblijf welke aanpassingen er dan van toepassing zijn.