Genieten bij Van der Valk TheaterHotel De Oranjerie

ONTDEK ONS RESTAURANT

Vier de feestdagen bij TheaterHotel De Oranjerie!
Geniet tijdens de verschillende feestdagen in het vernieuwde TheaterHotel De Oranjerie! Voor bijvoorbeeld Pasen, Moederdag en Pinksteren hebben wij speciale arrangementen samengesteld. Bekijk al onze mogelijkheden.
Meer informatie

Onbeperkt genieten

Cerise Grand Buffet

Ontdek onze gloednieuwe Live-Cooking ervaring die het beste van culinaire diversiteit en verse smaken biedt, allemaal onder één dak. Of u nu de dag begint met een uitgebreid ontbijt, wilt genieten van een verrukkelijke lunch, of een onvergetelijk diner wilt ervaren, ons gloednieuwe restaurant staat klaar om uw zintuigen te verwennen.

Meer informatie

À la carte genieten

Cerise Grand Café

In het Cerise Grand Café kunt u elke dag van de week genieten van een kopje koffie met taart, een verfrissend drankje, een gezellige lunch of een licht diner. Het sfeervolle interieur van Cerise biedt diverse zitmogelijkheden met (hoek)banken, tafeltjes, open haard en een leestafel.

Meer informatie

Duurzaamheid

Vis & Seizoen

Wereldwijd neemt de consumptie van vis toe, met desastreuze gevolgen voor de visstanden. Door duurzaam in te kopen in samenwerking met Stichting Vis & Seizoen willen wij bijdragen om de vispopulaties wereldwijd te behouden en herstellen.

Cerise Grand Café

Eten & Drinken

Cerise Grand Café

Cerise is zeven dagen per week geopend met ruime openingstijden. Daardoor kan er op vrijwel ieder moment van de dag genoten worden. Neem plaats op het terras, de leestafel of voor de open haard en geniet van koffie met vlaai, lunch, diner of een lekkere borrel met hapjes.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten