Restaurant

Brasserie L'Orange

Van harte welkom in Brasserie L'Orange, het restaurant van TheaterHotel De Oranjerie dat al ruim 20 jaar een vaste plek inneemt in de Roermondse gastronomie. Brasserie L'Orange staat voor sfeer, Limburgse gastvrijheid en lekker eten. Onze chefkok heeft voor u met veel zorg een heerlijke en seizoensgerichte menukaart samengesteld. De bediening onder leiding van onze maître zal ernaar streven dat u tijdens uw verblijf niets tekort zult komen. 

Brasserie L'Orange is in de maanden juni, juli en augustus geopend van woensdag t/m zaterdag van 17.30 tot 21.00 uur. Op zondag, maandag en dinsdag kunt u in Cerise Grand Café terecht voor het diner. 

Eet u smakelijk!

Wijzigingen van juni t/m augustus 2019

Tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus serveren wij het diner niet in de Brasserie maar in de Kloosterzaal en het brasserieterras. U bent uiteraard van harte welkom. 
Let op; Gedurende deze maanden is de Brasserie ook gesloten op dinsdag. Hierdoor kunt u van woensdag tot en met zaterdag bij Brasserie L'Orange terecht. Cerise Grand Café is wel alle dagen van de week geopend.

Speciale open- en sluitingsdagen

Tijdens de sluitingsdagen van Brasserie L'Orange is het niet mogelijk om een arrangement met diner te boeken.

Speciale sluitingsdagen

Mei: 29 
December: 5, 25 en 31
Januari 2020: 1 tot en met 6

Virtuele tour

Benieuwd hoe ons restaurant er van binnen uitziet? Bekijk snel onze virtuele tour door het restaurant.