Genieten bij Van der Valk TheaterHotel De Oranjerie

ONTDEK ONS RESTAURANT

Vier de feestdagen bij TheaterHotel De Oranjerie!
Geniet van de feestdagen in het vernieuwde TheaterHotel De Oranjerie! Voor kerst en oud & nieuw hebben wij speciale arrangementen samengesteld. Bekijk al onze mogelijkheden.
Meer informatie

Eten & Drinken

Ontbijt

U kunt iedere dag genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet in onze Brasserie. Met ons ontbijtbuffet kunt u volledig zelf uw ontbijt samenstellen.

Eten & Drinken

Lunch

Of u nou hotelgast bent of gewoon alleen wilt lunchen. Iedere dag kan er tussen 12:00 en 17:30 genoten worden van een heerlijke lunch in Cerise en op ons terras!

Eten & Drinken

Diner

Geniet in Cerise Grand Café van een heerlijk a la carte menu. Kies zelf het aantal gangen of ga alleen voor een hoofdgerecht.

Duurzaamheid

Vis & Seizoen

Wereldwijd neemt de consumptie van vis toe, met desastreuze gevolgen voor de visstanden. Door duurzaam in te kopen in samenwerking met Stichting Vis & Seizoen willen wij bijdragen om de vispopulaties wereldwijd te behouden en herstellen.

Cerise Grand Café

Eten & Drinken

Cerise Grand Café

Cerise is zeven dagen per week geopend met ruime openingstijden. Daardoor kan er op vrijwel ieder moment van de dag genoten worden. Neem plaats op het terras, de leestafel of voor de open haard en geniet van koffie met vlaai, lunch, diner of een lekkere borrel met hapjes.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten